WorkSpace 365+
door XtraSpace

De werkplek met iets méér. Een complete online kantoorplek, waarbij beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit voorop staan.

WorkSpace 365+

De moderne werkplek WorkSpace 365+ is altijd en overal voor handen. Op kantoor, onderweg, of thuiswerkplek, de Cloud Werkplek is altijd beschikbaar en geeft je altijd toegang tot dezelfde apps en gegevens.

Waarom kiezen voor de WorkSpace 365+ van XtraSpace?

$

Omdat het veel zorgen uit handen neemt;

$

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar;

$

XtraSpace biedt ICT professionals met jarenlange ervaring;

$

Geen investeringen in kostbare server hardware;

$

Geen zorgen over ICT, back-ups, vernieuwen licenties, beveiliging, etc.;

$

Werkend op elk apparaat (de opslag vindt plaats op onze server);

$

Omdat wij wél weten wie onze klanten zijn!

Mobiliteit, productiviteit en flexibiliteit

De werkplek met iets méér. Een complete online kantoorplek, waarbij beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit voorop staan. XtraSpace zorgt voor up-to-date 365 licenties, voor continue security screening, voor back-up van uw gegevens en monitort uw werkplek 24/7, zodat we problemen zien aankomen, voor het te laat is.

WorkSpace 365+ van XtraSpace

Waarom kiezen voor de WorkSpace 365+ van XtraSpace?

Microsoft 365 Business Standard licentie

  • Outlook E-mail, (gedeelde) agenda
  • Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher
  • Teams
  • OneDrive met 50 GB Opslag

Beveiliging van uw werkplek met state of the art EDR

Dagelijkse back-up van de 365 data

Monitoring van de werkplek met een kleine app

Support binnen werktijden

De moderne werkplek WorkSpace 365+ is altijd en overal voor handen. Op kantoor, onderweg, of thuiswerkplek, WorkSpace 365+ is altijd beschikbaar en geeft je altijd toegang tot dezelfde apps en gegevens.

Wil je jouw mensen productief inzetten en ze hun talenten kunnen laten gebruiken op elk moment van de dag, wanneer het hen uitkomt, dan is de keuze vrijheid van de plek waar ze willen werken een onmisbaar aanbod. WorkSpace 365+ van XtraSpace geeft ze die vrijheid en maakt de werkomgeving altijd binnen handbereik.

365+ op je computer

Of dat nu je desktop, je laptop of op je thuiscomputer is, WorkSpace 365+ is overal te installeren en te beheren. De experts van XtraSpace installeren het Microsoft 365 Business Standard pakket, maken je OneDrive aan, laten Teams werkend achter.
+ zorgen zij er voor dat de Internet Security goed ingeregeld is, zorgen er voor dat je back-ups elke dag netjes werken en dat je werkplek gemonitord wordt, zodat we weten wat er fout is of gaat.

Vanaf installatie zal de back-up dagelijks netjes je Outlook gegevens, je OneDrive gegevens en de SharePoint gegevens back-uppen en 7 jaar bewaren.

De EDR security software zal je computer beschermen tegen aanvallen met virussen , malware, ransomware en andere bedreigingen.

Je hebt er zelf geen omkijken naar. Concentreer je op je werk. XtraSpace biedt ook de mogelijkheid om te bellen met Teams.

.

365+ in de cloud

XtraSpace beschikt over een eigen cloud. Van daaruit kan WorkSpace 365+ uitstekend werken. Werk je met WorkSpace 365+ in de coud, dan staan de programma’s en de data niet op je computer.
Het wordt in deze constructie makkelijker om de data van het bedrijf op te slaan op een Server van XtraSpace in een Nederlands datacenter, waardoor je weet waar de je data zich bevindt.

Office 2021 in de cloud

Ben je meer gehecht aan je “oudewetse” Office pakket en wil je dat gebruiken in de cloud, dan is dat zonder meer mogelijk. De moderne servers van XtraSpace bieden Office 2021, met alle cloud voordelen en de + van 365+.

Klantverhalen

Zeker Financiële zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermings bewindvoerders.

“XtraSpace heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze franchiseformule uit te rollen. Intussen hebben we 75 plus kantoren door heel Nederland, die werken vanuit één centrale cloud oplossing en telefonie. Daarnaast beheert XtraSpace alle werkplekken en geeft onze medewerkers alle support die ze nodig hebben."

Jeroen Bokkers, Zeker Financiële Zorgverlening

Stichting SchuldVrij is een professioneel bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor In Alkmaar, met 14 jaar ervaring in professionele begeleiding en advies.

“XtraSpace krijgt van ons een 10 voor beschikbaarheid en oplossend vermogen. Zij leveren aan ons cloud werkplekken en telefonie. Ook zorgen zij er voor dat onze werkplekken up to dat zijn en dat onze andere apparatuur altijd werkt.”

John Sanou, directeur Stichting SchuldVrij

BURG Recruitment - We make it work

“Wat wij fijn vinden is dat alles wordt geregeld, zonder dat we tegen vervelende invulformulieren of onnodige procedures uitlopen. Het zijn mensen die zaken doen met mensen en dat is prettig. Het verzoek wordt gemaild in 2 zinnen, vormvrij. Dit spreekt ons enorm aan. Vervolgens wordt het ook daadwerkelijk geregeld, altijd.”

Kevin de Jong, Directeur Burg

Pay2day B.V. - Human Resources Services

"Xtraspace heeft ons bedrijf geholpen onze ICT-infrastructuur te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor we efficiënter en productiever zijn gaan werken. XtraSpace heeft ons altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste beslissingen te nemen voor onze bedrijfsbehoeften. Ik kan Xtraspace dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf. De combinatie van deskundigheid, vriendelijkheid én beschikbaarheid maakt XtraSpace als bedrijf een topkeuze voor iedere organisatie die op zoek is naar een ICT-partner."

Rob Stelte, Directeur

Veel gestelde vragen

Kan XtraSpace ons helpen met een internet verbinding?

Natuurlijk! XtraSpace kan enerzijds een voorstel doen voor goede providers, voor de juiste diensten en de benodigde beveiliging en apparatuur. En daarnaast kan XtraSpace deze verbinding laten aanleggen en de apparatuur voor de verbinding plaatsen. Belangrijk daarbij is dat de beveiliging op orde is.

Ben ik met jullie telefonie ook onderweg bereikbaar?
Jazeker, binnen de telefonie dienstverlening van XtraSpace valt ook de gratis app op de mobiel. Met deze app ben je bereikbaar op het vaste nummer van de zaak, maar dan ook op je mobiele telefoon. Als je met de app belt, ziet de gebelde het vaste nummer, niet je mobiele nummer. Erg handig en heel goed voor de bereikbaarheid.
Wij willen geen omkijken hebben naar alle computerzaken, kan XtraSpace dat voor ons regelen?
XtraSpace zorgt er voor dat u uw werk goed kunt doen. Wij zorgen dat de pc’s of laptops met de juiste licenties zijn uitgevoerd en overleggen over gebruik van bijvoorbeeld dubbele schermen, of hoe gemakkelijk ook thuiswerkplekken in te richten, de keuze van printers en netwerkapparatuur. XtraSpace ontzorgt u op dat vlak volledig. Krijgt u een nieuwe werknemer, geef het door en de apparatuur wordt snel en met de juiste licenties geleverd, zodat de medewerker meteen aan de slag kan.

Ik heb interesse

12 + 6 =

Contactgegevens

 

XtraSpace B.V. Soest

Koningsweg 2-23

3762 EC Soest

035 2200 200

office@xtraspace.nl

 

XtraSpace B.V. Maastricht

Lage Kanaaldijk 1

6212 AE in Maastricht

+31 438080401

office@xtraspace.nl

Waarom kiezen voor XtraSpace? Eerlijk, transparant én begrijpelijk