it services
door XtraSpace

Een prettige werkplek is belangrijk. Op kantoor, thuiswerkplek of onderweg. XtraSpace heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het samenstellen van die werkplekken. Wij leveren dan ook complete werkplekken.

IT Services

We doen tegenwoordig met z’n allen veel aan automatisering. Iedereen doet elke dag wel iets op internet, vult iets in via een web applicatie of bekijkt het nieuws nu.nl of leert via YouTube. Dat doen we allemaal vanaf een werkplek. Of dat nu de werkplek op kantoor, thuis of onderweg is. We hebben tegenwoordig allemaal behoefte aan een werkplek op maat voor onze werkzaamheden.

XtraSpace heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het samenstellen van die werkplekken. Wij leveren dan ook complete werkplekken, of dat nu een laptop met meerdere schermen is, een printer die kan scannen naar uw boekhouding, of een veilige router op uw glasvezel verbinding.

R

XtraSpace biedt u kwalitatieve diensten die betaalbaar zijn

XtraSpace is graag uw partner voor alle benodigdheden voor al uw werkplekken. Of dat nu op kantoor of de thuiswerkplek is.

werkplek compleet

Voor het werk hebben we allemaal een computer, beeldschermen, netwerken en internet verbindingen nodig. Of dat nu een laptop met alleen maar Wifi is, of een werkplek met twee mooie luxe schermen. Interactie met gegevens op het internet is dagelijkse kost. Een goed en stabiel netwerk met een stabiele internetverbinding is daarvoor onmisbaar geworden.

In de afgelopen 20 jaar heeft XtraSpace veel hardware voor de werkplek, voor netwerken en voor internet verbindingen langs zien komen. Onze ervaring met het inrichten van werkplekken en het aanleggen van netwerken en internet acces is dan ook uitgebreid.

waarom XtraSpace?

N

ICT professionals met jarenlange ervaring

N

Expert op het gebied van Cloud WorkSpace

N

Onafhankelijk van andere partijen

N

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar

N

Nuchter met no-nonsense aanpak

Voor werkplekken voeren wij voornamelijk Dell hardware. Mede door de leverbaarheid, de kwaliteit van Dell producten en de zeer lage behoefte aan support, maken dit voor ons een goede partner.

Voor Netwerken en internet aansluitingen zijn wij uitermate tevreden over Ubiquiti. De producten van Ubiquiti zijn stabiel, de Wifi is uitstekend en de internet access routers zijn van zeer stabiele kwaliteit en hebben van zichzelf al hoge firewall functies.

werkplek beheer

Met werkplek beheer zorgen onze professionals voor inzicht in bedreigingen en het up-to-date houden van zowel de software, die is geïnstalleerd, maar ook de hardware drivers die aan de nieuwste beveiligingseisen moeten voldoen.

$

Hardware delivery

$

Internetsecurity

$

Monitoring van laptops en desktops

$

Dagelijkse back-ups

$

installeren updates van software en firmware

Office 365+ in de cloud

Met de managed werkplek biedt XtraSpace u een eigen Office omgeving die zich helemaal richt op uw gemak en maatwerk. Als Office 365 reseller richten wij ons nu ook op Office 365 voor bedrijven in de cloud van Microsoft.

Office 365 voor bedrijven

Office 365 van XtraSpace is de online Office versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Met Office 365 van XtraSpace hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, e-mail, agenda en OneDrive.

N

Office 365 met Word, Excel, Outlook, PowePoint en Onenote

N

Deelbare mailboxen en agenda's

N

Teams voor beeldbellen, audio gesprekken en chatten

N

OneDrive voor uw opslag in de cloud

Binnen Office 365 voor bedrijven maak je gebruik van de altijd up-to-date Office apps (Excel, Word, Outlook, PowerPoint), rechtsreeks uit de cloud naar je computer of tablet. Met Outlook lees je je e-mail, of die van gedeelde boxen en beheer je eigen agenda of die van een ander. Met Teams telefoneer je, vergader je en chat met je teamleden en OneDrive geeft je 1 TB opslag in de Cloud en met SharePoint kunt u daar goed opslaan en samenwerken.

XtraSpace regelt de IT en de licenties, jij werkt met je collega’s samen, waar je ook bent. Wij werken met het principe “U vraagt, wij draaien.”

Als u Office 365 wilt aanschaffen, dan houden wij als officiële 365 dealer de kosten voor Office 365 van XtraSpace zoals door Microsoft aangegeven, met een kleine opslag voor beheer van uw omgeving. 

$

up-to-date Office apps

$

Uit de cloud naar je computer of tablet

$

MS Outlook

$

OneDrive | 1 TB opslag

$

MS Teams

Office 365 van XtraSpace is de online Office versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig om samen te werken en op elke plek uw werkplek te kunnen gebruiken. Met Office 365 van XtraSpace hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, e-mail, agenda en OneDrive.

Mobiliteit, productiviteit en flexibiliteit

Herken jij deze kernwaarden binnen jouw organisatie? Combineer deze met gemak en snelheid en je komt al snel terecht bij de Cloud WorkSpace door XtraSpace. Steeds meer bedrijven kiezen voor een ‘virtueel kantoor’ in de cloud.

De moderne werkplek Cloud WorkSpace is altijd en overal voor handen. Op kantoor, onderweg, of thuiswerkplek, de Cloud Werkplek is altijd beschikbaar en geeft je altijd toegang tot dezelfde apps en gegevens..

WorkSpace 365+ van XtraSpace

Waarom kiezen voor de WorkSpace 365+ van XtraSpace?

N

Complete Microsoft Office365 of Microsoft Office 2021 Pro

N

Alle applicaties en bestanden, eenvoudig, snel en veilig, waar je ook bent

N

ICT beheer, dagelijkse back-ups, licenties en redundante servers

N

Geen investeringen in kostbare server hardware

Veel gestelde vragen

Kan XtraSpace ons helpen met een internet verbinding?

Natuurlijk! XtraSpace kan enerzijds een voorstel doen voor goede providers, voor de juiste diensten en de benodigde beveiliging en apparatuur. En daarnaast kan XtraSpace deze verbinding laten aanleggen en de apparatuur voor de verbinding plaatsen. Belangrijk daarbij is dat de beveiliging op orde is.

Ben ik met jullie telefonie ook onderweg bereikbaar?
Jazeker, binnen de telefonie dienstverlening van XtraSpace valt ook de gratis app op de mobiel. Met deze app ben je bereikbaar op het vaste nummer van de zaak, maar dan ook op je mobiele telefoon. Als je met de app belt, ziet de gebelde het vaste nummer, niet je mobiele nummer. Erg handig en heel goed voor de bereikbaarheid.
Wij willen geen omkijken hebben naar alle computerzaken, kan XtraSpace dat voor ons regelen?
XtraSpace zorgt er voor dat u uw werk goed kunt doen. Wij zorgen dat de pc’s of laptops met de juiste licenties zijn uitgevoerd en overleggen over gebruik van bijvoorbeeld dubbele schermen, of hoe gemakkelijk ook thuiswerkplekken in te richten, de keuze van printers en netwerkapparatuur. XtraSpace ontzorgt u op dat vlak volledig. Krijgt u een nieuwe werknemer, geef het door en de apparatuur wordt snel en met de juiste licenties geleverd, zodat de medewerker meteen aan de slag kan.

Klantverhalen

Zeker Financiële zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermings bewindvoerders.

“XtraSpace heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze franchiseformule uit te rollen. Intussen hebben we 75 plus kantoren door heel Nederland, die werken vanuit één centrale cloud oplossing en telefonie. Daarnaast beheert XtraSpace alle werkplekken en geeft onze medewerkers alle support die ze nodig hebben."

Jeroen Bokkers, Zeker Financiële Zorgverlening

Stichting SchuldVrij is een professioneel bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor In Alkmaar, met 14 jaar ervaring in professionele begeleiding en advies.

“XtraSpace krijgt van ons een 10 voor beschikbaarheid en oplossend vermogen. Zij leveren aan ons cloud werkplekken en telefonie. Ook zorgen zij er voor dat onze werkplekken up to dat zijn en dat onze andere apparatuur altijd werkt.”

John Sanou, directeur Stichting SchuldVrij

BURG Recruitment - We make it work

“Wat wij fijn vinden is dat alles wordt geregeld, zonder dat we tegen vervelende invulformulieren of onnodige procedures uitlopen. Het zijn mensen die zaken doen met mensen en dat is prettig. Het verzoek wordt gemaild in 2 zinnen, vormvrij. Dit spreekt ons enorm aan. Vervolgens wordt het ook daadwerkelijk geregeld, altijd.”

Kevin de Jong, Directeur Burg

Pay2day B.V. - Human Resources Services

"Xtraspace heeft ons bedrijf geholpen onze ICT-infrastructuur te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor we efficiënter en productiever zijn gaan werken. XtraSpace heeft ons altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste beslissingen te nemen voor onze bedrijfsbehoeften. Ik kan Xtraspace dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf. De combinatie van deskundigheid, vriendelijkheid én beschikbaarheid maakt XtraSpace als bedrijf een topkeuze voor iedere organisatie die op zoek is naar een ICT-partner."

Rob Stelte, Directeur

Ik heb interesse

13 + 15 =

Contactgegevens

 

XtraSpace B.V. Maastricht

Lage Kanaaldijk 1

6212 AE in Maastricht

+31 43 808 0401

office@xtraspace.nl

 

XtraSpace B.V. Soest

Koningsweg 2-23

3762 EC Soest

+31 35 2200 200

office@xtraspace.nl

 

 

Waarom kiezen voor XtraSpace? Ervaren, transparant én begrijpelijk