telefonie
door XtraSpace

Zorgeloos bellen en optimaal bereikbaar zijn, op kantoor of onderweg, via een eigen telefooncentrale.

Altijd bereikbaar met Telefonie van XtraSpace

Telefoneren vanaf een telefoon, op je mobiel, of op je laptop, het is de belangrijkste manier van communiceren. Dat moet dus goed werken en alle mogelijkheden hebben om intern en extern iedereen te bereiken.

XtraSpace telefonie is centraal vanuit de cloud geregelde telefonie. Het zorgt er voor dat alle werkplekken, filialen, franchises, of thuiswerkplekken via één enkel systeem kunnen communiceren. Dat betekent bijvoorbeeld dat van het ene filiaal naar het andere bellen een intern, en dus kosteloos gesprek is. Maar het betekent ook dat je je collega op zijn mobiel kunt bereiken met een intern gesprek.

Voordelen van Telefonie door XtraSpace

$

Veilig en altijd up-to-date

$

Internetsecurity

$

Uitstekende vast-mobiel integratie

$

Click to call in Chrome en Edge

$

24/7 monitoring en dagelijkse back-ups

$

Geen gedoe met abonnementskosten bij traditionele providers

$

Geen extra kosten voor extra features

$

Lage gesprekskosten

$

Een eigen telefooncentrale, (dus niet gedeeld met andere bedrijven)

$

Videoconferencing met een stabiele verbinding

$

Gebruiksvriendelijke webinterface, computer apps en mobiele apps

$

Centraal en persoonlijk telefoonboek

R

Onze aanpak

Na een inleidend gesprek, waarbij we samen eerst de wensen bepalen, stelt XtraSpace een plan van aanpak op met daarin ook alle all-in-telefonie maandbedragen per onderdeel.

All-in-telefonie

Zakelijke telefonie zonder investeringen. Vertel ons de telefonie wensen en wij zorgen voor de apparatuur, de licenties, de configuraties en de installatie en dat allemaal tegen één vast maandbedrag.

N

Vast maandbedrag;

N

Contractduur 3 of 5 jaar;

N

Keuze uit drie SLA niveaus;

N

Mogelijkheid tot afkopen belkosten

Mobiliteit, productiviteit en flexibiliteit

Waar zijn we tegenwoordig zonder mobiel? XtraSpace biedt sim-only abonnementen met onbeperkt bellen en SMS’en, en verschillende databundels via het inmiddels 4 jaar op rij als ‘best geteste netwerk van Nederland’. XtraSpace mobiel kan daarnaast ook nog uitstekend geïntegreerd worden in ons telefonie aanbod waardoor een volledig vast-mobiel integratie ontstaat.

XtraSpace Mobiel

De verschillende abonnementen hebben diverse data bundels. Misschien nog wel belangrijker dan onbeperkt bellen. De data is te gebruiken in de gehele Europese Unie.

N

XSMobile4 Onbeperkt bellen | 4 GB DATA bundel | €17,90 per maand

N

XSMobile10 Onbeperkt bellen | 10 GB Data bundel | €25,50 per maand

N

XSMobile20 Onbeperkt bellen | 20 GB Databundel | €29,50 per maand

N

Vast Mobiel Intergratie gratis verzorgd door XtraSpace

Volwaardige telefonie met Microsoft Teams

Iedereen heeft Teams op de pc of mobiel. Dé app die ons toegang geeft tot duizenden verschillende apps, van CRM tot DMS, planning apps, learning apps, projectbeheer, etc.. We kennen het allemaal als video conferencing toepassing, misschien voor chat, maar niet als app voor volwaardige telefonie. Daar brengt XtraSpace verandering in!

XtraSpace combineert de mogelijkheden van Teams met haar eigen telefonie platform. Geen moeilijke tijdrovende configuratie, maar snelle integratie. Vele aan Teams  toegevoegde functies en onbeperkt bellen voor maar 19,95 per gebruiker per maand.

Voordelen van Teams Telefonie Integratie van XtraSpace

$

Eén interface / app voor je communicatie

$

Werkt ook op je mobiel

$

Geïntegreerd in Microsoft 365

$

Onbeperkt bellen en gebeld worden voor vast bedrag

$

Alle functies van een telefooncentrale

$

Nummerbehoud

Voor meer informatie neem contact op met +31 35 2200 200 of mail naar office@xtraspace.nl

Vanaf €25,00 p/m
Zakelijk Onbeperkt bellen

Binnen je bedrijf kan iedereen extern bellen, intern bellen, status zien, doorverbinden, conferencen en video conferencen. Dat kan allemaal vanaf de werkplek, thuiswerkplek of onderweg.

Al je vestigingen, werkplekken of apps werken via één systeem. Onderling bellen is dus altijd intern. Ook naar de monteur in de auto.

Zakelijk Onbeperkt Bellen werkt op vaste telefoons, op laptops, pc’s en mobiele apparaten met een netwerk verbinding, mobiele telefoons en tablets.

Zakelijk Onbeperkt Bellen

Vast en onbeperkt (EU) bellen voor een vast bedrag per maand. Duidelijk maandbedrag en snel geregeld. Onbeperkt bellen (EU) kan vanaf een of meerdere devices van jouw keuze. Vanaf een vast toestel op je bureau, of een App op je mobiel of een App op uw pc of laptop, of meerdere apparaten om hoge bereikbaarheid te hebben.

N

Vast tarief per maand per gebruiker

N

Intern bereikbaar op ieder device

N

Geen aparte gesprekskosten

N

Eigen webinterface voor aanpassingen

De voordelen van Zakelijk onbeperkt bellen op een rijtje:

$

Vast tarief per maand per gebruiker

$

Geen aparte gesprekskosten

$

Eigen vast nummer

$

Intern bereikbaar op vast, laptop en mobiel

$

Eigen Voicemail

$

Video bellen en vergaderen

$

Gemakkelijk tot 5 statussen instellen

$

Eigen webinterface voor aanpassingen

XtraSpace heeft het voorbeeld voor het mobiele abonnement gevolgd en dit nu voor vaste telefonie geïmplementeerd. Wij maken de voordelen van een zakelijke telefooncentrale beschikbaar voor een vast bedrag per maand en op de apparaten van jouw keuze. 
Binnen je bedrijf kan iedereen extern bellen, intern bellen, status zien, doorverbinden, conferencen en video conferencen. Dat kan allemaal vanaf de werkplek, thuiswerkplek of onderweg.

Al je vestigingen, werkplekken of apps werken via één systeem. Onderling bellen is dus altijd intern.

R

Onze aanpak

Stel je het gemak voor dat gesprekken naar je vaste én gesprekken naar je mobiele nummer in één mobiele telefoon uitkomen, zonder aparte apps.

Vast-Mobiel integratie

Stel je het gemak voor dat gesprekken naar je vaste én gesprekken naar je mobiele nummer in één mobiele telefoon uitkomen, zonder aparte apps. Dàt is vast-mobiel integratie van XtraSpace. Dat geldt voor externe gesprekken, zowel als interne gesprekken en kun je uitzetten wanneer jij dat wilt. Het nummer waarmee je herkent wilt worden, kun je zelf beheren. Wij maken dit mogelijk met onze centrale en een mobiel abonnement van XtraSpace.

N

Slechts 1 mobiel nodig voor al je telefonie

N

Optimale bereikbaarheid

N

Zorgeloos overal bellen

N

Nummerbehoud is mogelijk

N

Mobiele abonnementen met datapakketten

Voor meer informatie neem contact op met +31 35 2200 200 of mail naar office@xtraspace.nl

Klantverhalen

Zeker Financiële zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermings bewindvoerders.

“XtraSpace heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze franchiseformule uit te rollen. Intussen hebben we 75 plus kantoren door heel Nederland, die werken vanuit één centrale cloud oplossing en telefonie. Daarnaast beheert XtraSpace alle werkplekken en geeft onze medewerkers alle support die ze nodig hebben."

Jeroen Bokkers, Zeker Financiële Zorgverlening

Stichting SchuldVrij is een professioneel bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor In Alkmaar, met 14 jaar ervaring in professionele begeleiding en advies.

“XtraSpace krijgt van ons een 10 voor beschikbaarheid en oplossend vermogen. Zij leveren aan ons cloud werkplekken en telefonie. Ook zorgen zij er voor dat onze werkplekken up to dat zijn en dat onze andere apparatuur altijd werkt.”

John Sanou, directeur Stichting SchuldVrij

BURG Recruitment - We make it work

“Wat wij fijn vinden is dat alles wordt geregeld, zonder dat we tegen vervelende invulformulieren of onnodige procedures uitlopen. Het zijn mensen die zaken doen met mensen en dat is prettig. Het verzoek wordt gemaild in 2 zinnen, vormvrij. Dit spreekt ons enorm aan. Vervolgens wordt het ook daadwerkelijk geregeld, altijd.”

Kevin de Jong, Directeur Burg

Pay2day B.V. - Human Resources Services

"Xtraspace heeft ons bedrijf geholpen onze ICT-infrastructuur te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor we efficiënter en productiever zijn gaan werken. XtraSpace heeft ons altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste beslissingen te nemen voor onze bedrijfsbehoeften. Ik kan Xtraspace dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf. De combinatie van deskundigheid, vriendelijkheid én beschikbaarheid maakt XtraSpace als bedrijf een topkeuze voor iedere organisatie die op zoek is naar een ICT-partner."

Rob Stelte, Directeur

Ik heb interesse

15 + 6 =

Contactgegevens

 

XtraSpace B.V. Soest

Koningsweg 2-23

3762 EC Soest

035 2200 200

office@xtraspace.nl

 

XtraSpace B.V. Maastricht

Lage Kanaaldijk 1

6212 AE in Maastricht

+31 438080401

office@xtraspace.nl

Waarom kiezen voor XtraSpace? Ervaren, transparant én begrijpelijk