klanten
over XtraSpace

N

ICT professionals met jarenlange ervaring

N

24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar

N

Expert op het gebied van WorkSpace 365

N

Onafhankelijk van andere partijen

N

Nuchter met no-nonsense aanpak

Waarom kiezen voor XtraSpace? Eerlijk, transparant én begrijpelijk

XtraSpace biedt u kwalitatieve diensten die betaalbaar zijn

Een greep uit ons klantenbestand:

Klantverhalen

Zeker Financiële zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermings bewindvoerders.

“XtraSpace heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze franchiseformule uit te rollen. Intussen hebben we 75 plus kantoren door heel Nederland, die werken vanuit één centrale cloud oplossing en telefonie. Daarnaast beheert XtraSpace alle werkplekken en geeft onze medewerkers alle support die ze nodig hebben."

Jeroen Bokkers, Zeker Financiële Zorgverlening

Stichting SchuldVrij is een professioneel bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor In Alkmaar, met 14 jaar ervaring in professionele begeleiding en advies.

“XtraSpace krijgt van ons een 10 voor beschikbaarheid en oplossend vermogen. Zij leveren aan ons cloud werkplekken en telefonie. Ook zorgen zij er voor dat onze werkplekken up to dat zijn en dat onze andere apparatuur altijd werkt.”

John Sanou, directeur Stichting SchuldVrij

BURG Recruitment - We make it work

“Wat wij fijn vinden is dat alles wordt geregeld, zonder dat we tegen vervelende invulformulieren of onnodige procedures uitlopen. Het zijn mensen die zaken doen met mensen en dat is prettig. Het verzoek wordt gemaild in 2 zinnen, vormvrij. Dit spreekt ons enorm aan. Vervolgens wordt het ook daadwerkelijk geregeld, altijd.”

Kevin de Jong, Directeur Burg

Pay2day B.V. - Human Resources Services

"Xtraspace heeft ons bedrijf geholpen onze ICT-infrastructuur te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor we efficiënter en productiever zijn gaan werken. XtraSpace heeft ons altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste beslissingen te nemen voor onze bedrijfsbehoeften. Ik kan Xtraspace dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf. De combinatie van deskundigheid, vriendelijkheid én beschikbaarheid maakt XtraSpace als bedrijf een topkeuze voor iedere organisatie die op zoek is naar een ICT-partner."

Rob Stelte, Directeur

Veel gestelde vragen

Kan XtraSpace ons helpen met een internet verbinding?

Natuurlijk! XtraSpace kan enerzijds een voorstel doen voor goede providers, voor de juiste diensten en de benodigde beveiliging en apparatuur. En daarnaast kan XtraSpace deze verbinding laten aanleggen en de apparatuur voor de verbinding plaatsen. Belangrijk daarbij is dat de beveiliging op orde is.

Ben ik met jullie telefonie ook onderweg bereikbaar?
Jazeker, binnen de telefonie dienstverlening van XtraSpace valt ook de gratis app op de mobiel. Met deze app ben je bereikbaar op het vaste nummer van de zaak, maar dan ook op je mobiele telefoon. Als je met de app belt, ziet de gebelde het vaste nummer, niet je mobiele nummer. Erg handig en heel goed voor de bereikbaarheid.
Wij willen geen omkijken hebben naar alle computerzaken, kan XtraSpace dat voor ons regelen?
XtraSpace zorgt er voor dat u uw werk goed kunt doen. Wij zorgen dat de pc’s of laptops met de juiste licenties zijn uitgevoerd en overleggen over gebruik van bijvoorbeeld dubbele schermen, of hoe gemakkelijk ook thuiswerkplekken in te richten, de keuze van printers en netwerkapparatuur. XtraSpace ontzorgt u op dat vlak volledig. Krijgt u een nieuwe werknemer, geef het door en de apparatuur wordt snel en met de juiste licenties geleverd, zodat de medewerker meteen aan de slag kan.

Ik heb interesse

2 + 15 =

Contactgegevens

 

XtraSpace B.V. Maastricht

Lage Kanaaldijk 1

6212 AE in Maastricht

+31 43 808 0401

office@xtraspace.nl

 

XtraSpace B.V. Soest

Koningsweg 2-23

3762 EC Soest

+31 35 2200 200

office@xtraspace.nl

 

 

Waarom kiezen voor XtraSpace? Eerlijk, transparant én begrijpelijk