hosted 3CX
door XtraSpace

In deze digitale tijd is effectieve communicatie het hart van een succesvolle onderneming. Voice over Internet (VoIP) heeft communicatie in de praktijk gerevolutioneerd..

Waarom overgaan naar hosted 3CX?

In deze digitale tijd is effectieve communicatie het hart van een succesvolle onderneming. Voice over Internet (VoIP) heeft communicatie in de praktijk gerevolutioneerd.

Organisaties blijven zoeken naar innovatieve oplossingen om hun communicatie infrastructuur te stroomlijnen. 3CX is daarbij een krachtig gereedschap en van ‘s werelds meest vertrouwde en erkende IP telefoon systemen. Op deze plek willen wij een aantal voordelen aangeven van het VoiceSpace 3CX Hosted platform.

Gevestigd in Nederland

Anders dan veel andere telefoon systemen, zoals Microsoft Teams is VoiceSpace gevestigd in datacenters hier in Nederland.

Uw gevoelige data, zoals opgeslagen voicemails, chats of uw contactenlijst, zijn gewoon hier in Nederland en niet in een vreemd land.

Ook het support team is in Nederland gevestigd en spreekt Nederlands.

Besparingen

Andere IP telefonie systemen, zoals Microsoft Teams zijn gebaseerd op licenties per gebruiker. VoiceSpace hosted 3CX is gebaseerd op een maandbedrag per systeem. Dat maandbedrag wijzigt ook niet bij elke gebruiker die u toevoegt of verwijdert. Bent u een 25+ telefoon gebruikersorganisatie, dan zult u al gauw geld besparen en veel functionaliteit verkrijgen met VoiceSpace 3CX Hosted Telefonie.

 

Thuiswerk productiviteit

3CX is ontworpen om de productiviteit binnen de organisatie te verhogen. Het biedt een behoorlijke set aan functies zoals call forwarding, call queuing, voicemail to email, videoconferencing, chat en presence status, om dat ook voor uw bedrijf waar te maken. Deze functies geven uw medewerkers de mogelijkheden om hun gesprekken overal te voeren, om naadloos samen te werken, en om de communicatie mogelijkheden vanaf elke locatie te benutten. Het is de perfecte oplossing voor bedrijven die hybride of remote werk omgevingen hebben omarmd. Er is geen verschil meer tussen de kantoorwerkplek, de thuiswerkplek of bereikbaarheid in de auto.

 

Veilig

Buiten het feit dat VoiceSpace hosted 3CX telefonie is ondergebracht in hoog beveiligde datacenters, heeft 3CX zelf een hele set aan tools om hacking van de centrale tegen te gaan. Toegang kan uitermate precies worden toegekend aan de beheerders, die daartoe bevoegd moeten zijn. IP nummers kunnen met hoge precisie worden toegelaten of geweerd. Maar ook telefoonnummers kunnen worden geblokkeerd.

 

Flexibel en schaalbaar

3CX past zich aan aan de voortgaande behoeften van uw bedrijf. Of uw organisatie nu bestaat uit een klein team of over meerdere vestigingen is verdeeld, het systeem gewoonweg mee opschalen. VoiceSpace 3CX Telefonie ondersteund een breed scala aan end-points, vaste telefoons, DECT telefoons, softphones, webbased telefoon clients, waardoor medewerkers verbonden kunnen blijven, ongeacht hun device of locatie. Als uw bedrijf groter wordt, kan 3CX zich moeiteloos aanpassen de groeiende behoefte in lijnen, apparatuur en toepassingen, waardoor naadloze communicatie blijft, terwijl uw organisatie groter wordt.

 

Geavanceerde collaboration mogelijkheden

Samenwerken is één van de sleutelaspecten van moderne bedrijfsvoering en het 3CX telefonie systeem is hier uitermate geschikt voor. Met geïntegreerde video conferencing mogelijkheden kunnen organisaties virtuele vergaderingen beleggen, documenten delen en moeiteloos met teams samenwerken. Het systeem ondersteunt scherm deling, documenten delen en chat functies, daarmee realtime samenwerken mogelijk maken en de noodzaak voor externe overleggen te verminderen. Dit stroomlijnt communicatie en samenwerking binnen uw organisatie.

 

Blijf overal verbonden

Geen tijd om je laptop er even bij te pakken? de 3CX mobiele app is beschikbaar in de Google Play store en de Apple Store om te downloaden en in de perfecte tool voor intuïtief bellen en appen. Verbind beveiligd over elke verbinding of WiFi. Ervaar nooit meer een verbroken gesprek als je tussen een data en een wifi verbinding schakelt. De mobiele app heeft alle functionaliteit die we ook vinden en in de webcliënt en de Desktop app, maar in een kleiner, smartphone sized, pakketje.

Met de hulp van onze IT experts en ons voice netwerk kunnen wij u helpen de communicatie infrastructuur van uw organisatie te transformeren. Wij kunnen u helpen kosten te besparen en uw voordeel te doen met verbeterde productiviteit en flexibiliteit, met collaboration functionaliteit en draadloze integratie. Bel met onze experts en bespreek hoe wij uw bedrijf kunnen verbeteren met VoiceSpace Hosted 3CX Telefonie.

Klantverhalen

Zeker Financiële zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermings bewindvoerders.

“XtraSpace heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze franchiseformule uit te rollen. Intussen hebben we 75 plus kantoren door heel Nederland, die werken vanuit één centrale cloud oplossing en telefonie. Daarnaast beheert XtraSpace alle werkplekken en geeft onze medewerkers alle support die ze nodig hebben."

Jeroen Bokkers, Zeker Financiële Zorgverlening

Stichting SchuldVrij is een professioneel bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor In Alkmaar, met 14 jaar ervaring in professionele begeleiding en advies.

“XtraSpace krijgt van ons een 10 voor beschikbaarheid en oplossend vermogen. Zij leveren aan ons cloud werkplekken en telefonie. Ook zorgen zij er voor dat onze werkplekken up to dat zijn en dat onze andere apparatuur altijd werkt.”

John Sanou, directeur Stichting SchuldVrij

BURG Recruitment - We make it work

“Wat wij fijn vinden is dat alles wordt geregeld, zonder dat we tegen vervelende invulformulieren of onnodige procedures uitlopen. Het zijn mensen die zaken doen met mensen en dat is prettig. Het verzoek wordt gemaild in 2 zinnen, vormvrij. Dit spreekt ons enorm aan. Vervolgens wordt het ook daadwerkelijk geregeld, altijd.”

Kevin de Jong, Directeur Burg

Pay2day B.V. - Human Resources Services

"Xtraspace heeft ons bedrijf geholpen onze ICT-infrastructuur te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor we efficiënter en productiever zijn gaan werken. XtraSpace heeft ons altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste beslissingen te nemen voor onze bedrijfsbehoeften. Ik kan Xtraspace dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf. De combinatie van deskundigheid, vriendelijkheid én beschikbaarheid maakt XtraSpace als bedrijf een topkeuze voor iedere organisatie die op zoek is naar een ICT-partner."

Rob Stelte, Directeur

Ik heb interesse

1 + 7 =

Contactgegevens

 

XtraSpace B.V. Maastricht

Lage Kanaaldijk 1

6212 AE in Maastricht

+31 43 808 0401

office@xtraspace.nl

 

XtraSpace B.V. Soest

Koningsweg 2-23

3762 EC Soest

+31 35 2200 200

office@xtraspace.nl

 

 

Waarom kiezen voor XtraSpace? Ervaren, transparant én begrijpelijk