Direct contact? Bel: 085 - 773 7600

HomeOver ons

Maak kennis met XtraSpace

Geen gedoe, daar gelooft XtraSpace in. XtraSpace maakt het voor iedere ondernemer mogelijk om te kunnen werken zonder zorgen over de ICT binnen het bedrijf. Zo kun jij de dingen doen die je leuk vindt, terwijl XtraSpace zich bezig houdt met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Slimmer, sneller en efficienter werken, begint bij XtraSpace. En werkt het even niet? Ook dan staat XtraSpace direct voor je klaar met de nodige support.

Eerlijk, transparant én begrijpelijk

In tegenstelling tot andere ICT- of systeembeheerders gebruikt XtraSpace geen technische taal waar jij als ondernemer niks van begrijpt. In begrijpelijke taal geeft XtraSpace altijd een vakkundig advies op maat. Hierin staan jouw wensen als ondernemern, onze oplossingsgerichtheid en transparantie centraal. XtraSpace zegt je waar het op staat. Wel zo eerlijk!

Waarom kiezen voor XtraSpace?

  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar;
  • ICT professionals met jarenlange ervaring;
  • Nuchter met no-nonsense aanpak;
  • Begrijpelijke taal voor iedereen.

Vrijblijvend kennismaken met XtraSpace?

Dat kan altijd! In een eerste gesprek kan al snel een analyse worden gemaakt van jouw huidige situatie en een advies worden gegeven over de onderdelen die je slimmer zou kunnen inrichten. Kom in contact met XtraSpace en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wil je zelf alvast berekenen hoeveel je kunt besparen? Maak dan alvast gebruik van de rekentool.

Bereken jouw besparingContact opnemen