Direct contact? Bel: 035 2200 200

HomeWerkplekWerkplek compleet

Werkplek compleet

Voor het werk hebben we allemaal een computer, beeldschermen, netwerken en internet verbindingen nodig. Of dat nu een laptop met alleen maar Wifi is, of een werkplek met twee mooie luxe schermen. Interactie met gegevens op het internet is dagelijkse kost. Een goed en stabiel netwerk met een stabiele internetverbinding is daarvoor onmisbaar geworden.

In de afgelopen 20 jaar heeft XtraSpace veel hardware voor de werkplek, voor netwerken en voor internet verbindingen langs zien komen. Onze ervaring met het inrichten van werkplekken en het aanleggen van netwerken en internet acces is dan ook uitgebreid.

XtraSpace is graag uw partner voor alle benodigdheden voor al uw werkplekken. Of dat nu op kantoor of de thuiswerkplek is. Wij leveren de werkplek “klaar om mee te werken” en beheren deze op afstand voor u.

Waarom XtraSpace? Wij zijn bereikbaar, wij kennen onze klanten en wij hebben een persoonlijke aanpak.

Voor werkplekken voeren wij voornamelijk Dell hardware. Mede door de leverbaarheid, de kwaliteit van Dell producten en de zeer lage behoefte aan support, maken dit voor ons een goede partner.

Voor Netwerken en internet aansluitingen zijn wij uitermate tevreden over Ubiquiti. De producten van Ubiquiti zijn stabiel, de Wifi is uitstekend  en de internet access routers zijn van zeer stabiele kwaliteit en hebben van zichzelf al hoge firewall functies.

Heeft u interesse of vragen, mail naar office@xtraspace.nl, maar de beller is sneller! 035 2200 200.

Contact opnemen