Direct contact? Bel: 035 2200 200

HomeWerkplekOffice 365 voor bedrijven

Office 365 voor bedrijven

De meest gebruikte zakelijke software is toch wel Microsoft Office. Outlook, Word en Excel zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse kantooromgeving. Met de managed werkplek biedt XtraSpace u een eigen Office omgeving die zich helemaal richt op uw gemak en maatwerk. Door Office 365 reseller te worden richten wij ons nu ook op de Office 365 voor bedrijven in de cloud van Microsoft.

Office 365 van XtraSpace is de online Office versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig om samen te werken en op elke plek uw werkplek te kunnen gebruiken. Met Office 365 van XtraSpace hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, e-mail, agenda en OneDrive.

Wat is Office 365?

Binnen Office 365 voor bedrijven maak je gebruik van de altijd up-to-date Office apps (Excel, Word, Outlook, PowerPoint), rechtsreeks uit de cloud naar je computer of tablet. Met Outlook lees je je e-mail, of die van gedeelde boxen en beheer je eigen agenda of die van een ander. Met Teams telefoneer je, vergader je en chat met je teamleden en OneDrive geeft je 1 TB opslag in de Cloud en met SharePoint kunt u daar goed opslaan en samenwerken.

XtraSpace regelt de IT en de licenties, jij werkt met je collega’s samen, waar je ook bent. Wij werken met het principe “U vraagt, wij draaien.”

Als u Office 365 wilt aanschaffen, dan houden wij als officiële 365 dealer de kosten voor Office 365 van XtraSpace zoals door Microsoft aangegeven, met een kleine opslag voor beheer van uw omgeving.