Voor meer informatie bel gerust 085 7737600 of stel uw vraag naar office@xtraspace.nl
Support Webmail Contact

Onze diensten

Desktop2U by XtraSpace

Virtuele Server

VoiceSpace by XtraSpace Compleet

VoiceSpace by XtraSpace Basis

Computers en Netwerken

Telefoons

Support op Computers en Netwerken .

VoiceSpace by XtraSpace basis

Met een Hosted Centrale van XtraSpace krijgt u de beschikking over een VoIP telefooncentrale in de Cloud. U beschikt over alle voordelen die de 3CX centrales leveren, zoals ook bij Hosted Telefonie van XtraSpace wordt geleverd. U betaalt echter apart voor de Apps en achteraf voor het de tikken.

XtraSpace biedt elk bedrijf de mogelijkheid om voor een laag bedrag per maand te telefoneren en zeer goed bereikbaar te zijn. Bij Hosted Telefonie van XtraSpace heeft u geen telefoon centrale meer in huis, maar koppelen uw toestellen aan onze centrale in het datacenter. Net als vele andere cloud diensten heeft u bij hosted telefonie geen omkijken meer naar het onderhoud van de centrale en kunt u gebruik maken van alle voordelen.

Voor een laag bedrag per maand per gebruiker mag u van ons het volgende verwachten:

Uw eigen centrale

Deze dienst maakt voor elk bedrijf een eigen telefooncentrale in onze cloud. U deelt dus niet uw centrale met andere bedrijven en gebruikers. Privacy is hierdoor gewaarborgd. Binnen de centrale heeft u een eigen telefoonboek. Dat kan per gebruiker, maar ook voor het hele bedrijf gebruikt worden.

Yealink vaste telefoons

XtraSpace werkt met Yealink vaste telefoons. Deze werken vlekkeloos samen met de Hosted Centrale. De telefoons zelf zijn niet in het vaste maandbedrag inbegrepen.

Bereikbaar zijn zoals u wenst

Met Hosted Telefonie van XtraSpace bent u bereikbaar zoals u wilt. Bereikbaarheid is tegenwoordig een wijd begrip. Wilt u dat alle werknemers met een eigen nummer bereikbaar zijn, of liever dat alle gesprekken langs een telefoniste naar de medewerkers gaan. Wilt u dat medewerkers buiten kantoor bereikbaar zijn? Medewerkers kunne thuiswerken zonder investeringen in telefoons, maar ook onderweg bereikbaar zijn, op hun mobiel. Dit alles onder het nummer van de zaak.

Na hoeveel seconden moet een gesprek worden doorgeschakeld? En waarnaartoe? Voicemail, of een collega, of een mobiel? Het is allemaal mogelijk met Hosted Telefonie van XtraSpace

Voicemail

Elke gebruiker kan gebruik maken van een eigen voicemail omgeving, maar het is ook zeer goed mogelijk om één of meerdere bedrijf voicemail boxen in te regelen.

Onderling chatten

Heeft u een vraag voor een collega op een andere afdeling of zelfs een ander filiaal of thuiswerker, dan biedt Hosted Telefonie van XtraSpace de mogelijkheid om onderling te chatten. Dat kan in voorkomende gevallen erg handig zijn en bovendien blijven de gegevens in uw netwerk.

App voor PC

Hosted telefonie van XtraSpace levert gratis een applicatie voor de PC, een zogenaamde Softphone. Deze softphone is zelfstandig bruikbaar als telefoon, maar is ook zeer goed te gebruiken als aanvulling om te zien wie er in gesprek is, om conferences op te starten, om uw voicemails af te luisteren, maar ook om uw telefoonboek aan te vullen en uw gemiste oproepen bekijken, of de gesprekken die u wel gevoerd heeft. Het is een zeer veelzijdige app die uw vaste telefoon zeer goed aanvult.

App voor Mobiel

Naast de app voor de PC levert de dienst ook een app voor uw mobiel. Deze heeft nagenoeg dezelfde functionaliteit als de app op de PC, maar kan ook chatten en uw opgenomen gesprekken afluisteren. Met deze app bent u ook mobiel bereikbaar (afhankelijk van de data verbinding van de mobiel) en kunt u vanaf de zaak bellen naar uw relaties.

Zeer complete Web Client

Met de zeer complete Webclient heeft u zo goed als alle gebruikersfuncties van de centrale onder handbereik op uw desktop.

Centraal (bedrijfs)telefoonboek)

Binnen de Hosted telefonie omgeving van XtraSpace kunt u eigen, maar ook bedrijfsbrede telefoonboeken aan maken en bijhouden. Op die manier is deze telefoonoplossing geschikt voor een bedrijf met thuiswerkplekken, maar ook een franchise omgeving waar de franchise nemers niet elkaars contacten hoeven te kennen.

Meerdere vestigingen, één telefonie systeem

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Dan kunt u alle telefonie zaken binnen één centrale oplossen. Alle telefoons van alle vestigingen koppelen naar hetzelfde telefonie systeem en worden daarmee één systeem. U belt intern naar andere vestigingen, u krijgt één rekening, u hoeft nog maar één telefoniste te gebruiken. Dit geldt ook voor de apps op de mobiele en op de PC.

Web / videoconferencing

Onze centrales ondersteunen videoconferencing tot 100 personen. U start met het grootste gemak een conference en nodigt andere deelnemers uit met een e-mail. Dit kunnen collega's zijn, maar ook mensen van buiten. Video conferencing is web gebaseerd, dus iedereen met Chrome of Firefox kan meedoen. Toepassingen zijn o.a. online vergaderen, online sollicitaties, webinars, etc.

Voor meer informatie of een demonstratie neem gerust contact op met 085 773 7600 of mail naar office@xtraspace.nl