Direct contact? Bel: 085 - 773 7600

HomeTelefonieAll-in-telefonie

All-in-telefonie

Zakelijke telefonie zonder investeringen. Jij vertelt ons je telefonie wensen en wij zorgen voor de apparatuur, de licenties, de configuraties en de installatie en dat allemaal tegen één vast maandbedrag. Met all-in-telefonie van XtraSpace huur je all je telefonie behoeften tegen een vast maandbedrag.

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Na een inleidend gesprek, waarbij we samen eerst je wensen bepalen en of XtraSpace daar wel aan kan voldoen, stelt XtraSpace een plan van aanpak op met daarin ook alle all-in-telefonie maandbedragen per onderdeel. Je kunt kiezen voor een 36 of een 60 maanden overeenkomst, waarbij de laatste natuurlijk lagere bedragen biedt. Daarnaast heb je keuze uit drie SLA niveaus en of je je belkosten wilt afkopen voor een vast bedrag per maand, of dat je liever de gesprekskosten achteraf betaalt. 

Gaat je akkoord, dan doen wij alle inkopen en gaan aan de slag om de door jou gewenste setup te configureren en installeren op lokatie. Nadat je akkoord bent gegaan met de goede werking en dat alles ook aan je wensen voldoet, gaat de overeenkomst in.  

Tijdens de looptijd van een All-in-Telefonie zorgt XtraSpace voor alle aanpassingen, onderhoud, licenties, servers en hardware. Gaat er een telefoon kapot? Dan regelen wij een nieuwe. Is er een nieuwe medewerker die snel online moet? Onze support afdeling zorgt er voor dat dat binnen een uur kan.

Telefonie is niet statisch, dus tussentijdse aanpassingen zijn zeker mogelijk.

Meer weten? Neem contact met ons op via het contact formulier of bel met +31 85 7737600.