Direct contact? Bel: 085 - 773 7600

HomeCloud WorkSpace

Cloud WorkSpace door XtraSpace

Mobiliteit, productiviteit en flexibiliteit. Herken jij deze kernwaarden binnen jouw organisatie? Combineer deze met gemak en snelheid en je komt al snel terecht bij de Cloud WorkSpace door XtraSpace. Steeds meer bedrijven kiezen voor een ‘virtueel kantoor’ in de cloud. Maar wat betekent dit nou precies?

Gratis proberenBereken jouw besparing

Overal ter wereld bij je applicaties en bestanden

Jouw moderne werkplek Cloud WorkSpace is altijd en overal voor handen. Op kantoor, onderweg, thuis, op je vakantieadres, in het hotel tijdens een internationale conference, Cloud WorkSpace is altijd beschikbaar en geeft je altijd dezelfde apps en gegevens.

Wil je jouw mensen productief inzetten en ze hun talenten kunnen laten gebruiken op elk moment van de dag, wanner het hen uitkomt, dan is de keuze vrijheid van de plek waar ze willen werken een onmisbaar aanbod. Cloud WorkSpace van XtraSpace geeft ze die vrijheid en maakt de werkomgeving altijd binnen handbereik.

Wil je nu al meer weten? Bel met 085 773 7600 voor contact met onze adviseurs

Wat biedt Cloud WorkSpace jou als ondernemer?

Vrijheid voor je mensen 

De Cloud WorkSpace van XtraSpace is een werkplek die altijd bereikbaar is. Daarmee geef je je mensen de vrijheid om te werken, waar en wanneer zij dat willen.  Dat geeft hen de mogelijkheid hun tijd beter in te delen. Gaan ze bijvoorbeeld ’s morgens in de file staan of nemen ze die tijd thuis even om alvast wat mails te beantwoorden en eventueel wat voorbereidend leeswerk te doen. Ga na de file na kantoor en je reistijd is korter. 
Is één van je mensen op vakantie en heeft hij goeie ideeën die hij wil uitwerken en delen met anderen? Open je laptop en je vindt alle applicaties en gegevens net zoals op kantoor. 
Heb je mensen met kinderen, die gewoon graag op een ander moment hun werk doen? No Problem, Cloud WorkSpace is beschikbaar en up-to-date.
Zo kunnen we in het huidige werk klimaat vele voorbeelden noemen waarbij de productiviteit van je mensen valt te verbeteren door ze meer ruimte te geven om hun werk te doen. 
Je maakt met Cloud WorkSpace van de hele week, inclusief zaterdag en zondag, een mogelijke werkweek. Ze hoeven niet meer uren te draaien, maar de inzetbaarheid van de uren die ze wel maken is veel beter en geeft zo veel meer ruimte en vrijheid.

Geen ICT zorgen

De Cloud WorkSpace is er om te gebruiken door je mensen en hun werk goed te kunnen doen. Productief en efficiënt.  Zorgen om tijdige inkopen van de juiste licenties, of om de updates van alle software en systems, of om de dagelijkse back-ups, om nog maar te zwijgen over zorgen om de investeringen in nieuwe servers, investeringen in de uitbreiding van de opslag of netwerk en beveiliging zorgen, ze zijn allemaal verleden tijd. Onze professionals zorgen dat jouw mensen altijd kunnen inloggen en veilig gebruik kunnen maken van de Cloud WorkSpace. 
Alle ICT zaken gebeuren met zo min mogelijk last voor de gebruiker.

Besparingen en duidelijkheid

In je maandelijkse bedrag zitten alle kosten. Deze kosten gaan over de licenties van de software die je gebruikt, dat is het meest zichtbare. Maar ze gaan ook over de servers, de opslag, het netwerk, en de kosten voor de mensen die het moeten beheren. Het spreekt voor zich dat met onze schaalgrootte we daar doeltreffender en efficiënter in kunnen zijn.

Het is daarmee ook kraakhelder. Je betaalt per Cloud WorkSpace een vast bedrag per maand.
 

Wat houdt de Cloud WorkSpace in?

Cloud WorkSpace is een virtuele kantoor omgeving op de servers van XtraSpace. Je vindt er de standaard programma’s, die iedereen gebruikt voor zijn dagelijkse werk en, zo je wilt, kunnen we allerlei zaken aanpassen om het leven gemakkelijker te maken. Zo kunnen we links naar bepaalde websites alvast voor definiëren, zodat ze met één klik bereikbaar zijn.

Er zijn twee smaken om uit te kiezen:

Cloud WorkSpace met Office365

Binnen Cloud WorkSpace met Office365 vind je de standaard Office365 apps, zoals Outlook 365, Word365, Excel365 etc. , gecombineerd met snelle opslag op de servers van XtraSpace.  De e-mail binnen Outlook wordt dan verzorgd door Microsoft.

Natuurlijk is er ook data opslag beschikbaar. Deze is standaard opgedeeld in een bedrijf gedeelte en een gebruiker gedeelte. Aanpassingen daaraan zijn zeker mogelijk.

De omgeving waar je gebruikers op inloggen is redundant, zodat je ALTIJD toegang hebt tot je bestanden en apps.

De servers van XtraSpace staan in een Nederlands Datacenter en zijn niet onderhevig aan Amerikaanse wetgeving.
Natuurlijk zorgen wij voor de back-ups van jullie data, de onderhoud van de systemen, updates van alle onderdelen en zijn we goed bereikbaar voor vragen en eventueel gewenste aanpassingen.

Tarief voor een Cloud WorkSpace met Office265        € 39,95 ex. per maand per gebruiker

Cloud WorkSpace met Office 2019 Professional

Binnen Cloud WorkSpace met Office 2019 vind je de Office 2019 Professional apps, zoals Outlook , Word, Excel, PowerPoint, etc. , gecombineerd met snelle opslag op de servers van XtraSpace.  De e-mail binnen Outlook wordt dan verzorgd door de mailserver van XtraSpace. Dat is veel sneller.

Natuurlijk is er ook data opslag beschikbaar. Deze is standaard opgedeeld in een bedrijf gedeelte en een gebruiker gedeelte. Aanpassingen daarvan behoren zeker tot de mogelijkheden.
De omgeving waar je gebruikers op inloggen is redundant, zodat je ALTIJD toegang hebt tot je bestanden en apps.

De servers van XtraSpace staan in een Nederlands Datacenter en zijn niet onderhevig aan Amerikaanse wetgeving.

Natuurlijk zorgen wij voor de back-ups van jullie data, de onderhoud van de systemen, updates van alle onderdelen en zijn we goed bereikbaar voor vragen en eventueel gewenste aanpassingen.

Tarief voor een Cloud WorkSpace met Office 2019        € 59,95 ex. per maand per gebruiker

Hoe kun je de Cloud WorkSpace bereiken?

De Cloud WorkSpace van XtraSpace is een omgeving die met zeer veel verschillende devices bereikbaar is. Door gebruik te maken van een klein stukje software, wat werkt op Windows, Mac, iOS, Android, Linux, zelfs via een https website, en veel meer, hebben we de toegang tot de apps en data enorm  gebruikersvriendelijk gemaakt. In principe kunnen je gebruikers altijd bij de Cloud WorkSpace.

Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is voor anderen. XtraSpace, en daarmee ook de Cloud WorkSpace is een private cloud. Dat wil zeggen, dat wij bepalen wie er toegang krijgt. Er is geen vrije inschrijfmethode zoals bij Google, Outlook, etc. Wij houden de vinger aan de pols van onze gebruikers.

Eenmaal klant van de Cloud WorkSpace krijg je een kleine app op je computer, laptop, tablet evt. telefoon, waarmee je met jouw toegangsgegevens, toegang krijgt tot de apps en de opslag omgeving die je koopt. 

Wat omvat de Cloud WorkSpace

 • Complete Microsoft Office365 of Microsoft Office 2019 Pro
 • Exchange Account voor mail, agenda, etc.
 • Diverse browsers, pdf reader, media player
 • Verkenner voor je bestanden
 • 100 GB opslag per gebruiker
 • Gescheiden opslag voor bedrijf en gebruikers
 • ICT beheer, dagelijkse back-ups, licenties en redundante servers

Waarom kiezen voor de Cloud WorkSpace van XtraSpace?

 • Omdat het veel zorgen uit handen neemt;
 • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar;
 • ICT professionals met jarenlange ervaring;
 • Geen investeringen in kostbare server hardware;
 • Geen zorgen over ICT, back-ups, vernieuwen licenties, beveiliging, etc.;
 • Werkend op elk apparaat (de opslag vindt plaats op onze server);
 • Omdat wij wél weten wie onze klanten zijn!

Cloud WorkSpace, omnline werkplek op maat

Of je nu drie werkplekken, een hele afdeling of een bedrijf efficienter wilt inrichten, XtraSpace maakt een offerte op maat die aansluit bij jouw wensen. En dit altijd in begrijpelijke taal. Heb je behoefte aan meer technische toelichting? Ook dan kun je contact met ons opnemen, XtraSpace legt je graag de mogelijkheden uit.

Ervaren hoe het werkt?

Laat je overtuigen door een goede ervaring. Ervaar de Cloud WorkSpace 7 dagen gratis!

Gratis proberenBereken jouw besparing